Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

k.l.kovacs@citromail.hu

(Még mindig reménykedek..., 2010.12.02 16:10)

Végső elkeseredésembe fordulok Önökhöz,nem vagyunk kéregetősek minden problémát szeretünk magunk megoldani,de ez már felülmulja a lehetőségeinket.Párom munkahelyi leépitések hatására mára már több munkahelyét elveszítette.4 kiskoru gyermeket nevelünk.A havi rezsikiadás megélhetés sajnos egyre nagyobb gondot okoz.Villanyunk kikapcsolták(több hónap után kaptunk töltős órát)tüzelőnk még kérdéses pedig itt a nyakunkon a rossz idő.Lakásunk a májusi esőzések végett átvizesedett aminek nyomán megjelentek a penészfoltok.Sajnos pénz hiányába nem tudunk védekezni ellene.A sok-sok promléma egyre nagyobb terhet jelent a családnak.Ha van olyan aki szívesen segítene bármiben,örömmel fogadnánk.A munkahely minden problémát megoldana,de hosszú hónapok óta csak igéret van amiből persze pénz nincs.Kérem aki bármiben segitségünkre lenne..jelentkezzen!!!Minden megoldást örömmel fogadunk.(anyagi,tüzelő,élelmiszer,lakásfelszerelés,,építőanyag)
Segitséget előre köszönjük!!!
Tudom nem mi vagyunk ez egyetlenek és lehet a mi problémánk elenyésző mások sorsához képest.
De talán akad olyan aki önzetlenül segiteni tudna,nekünk bármi segitség lenne.
Helyileg nagyon kevés az esély bárminemü támogatásra.(sajna több izbe megtapasztalhattunk hogy segitséget azok kapnak leginkább ahol amugy is van jelentős anyagi háttér és valójában nem is lennének rászorulva csak épp közel vannak a tűzhöz)
Mindennapi megélhetésünk 4 gyermekkel iszonyatos nehéz,az autoipar megszünése a környékre sulyos problémákat hozott.Nem kivántunk soha többet mint alapvető dolgokat,hogy a 4 gyermekem lehetőségeinken mérten részesüljenek a megélhetéshez szükséges elvárásokhoz.
De rá kellett jöjjünk hogy ez már tul sok-amikor egy hétvégi ebéd megteremtése is gondot jelent a többiről nem is beszélve.

Minden kis forint segitség lehet.
Mailba részletezem bővebben az elérhetőséget .

Kengyel

(Gyurcy, 2010.11.30 20:14)

Én is átmentem már sok mindenen és szeretném leírni mindenkinek , aki erre jár , hogy nekem 1 megoldásom volt mindenre (minden problémámra) : JÉZUS KRISZTUS!

Lehet most sokan elkattintanak erről az oldalról , de aki tovább olvassa annak beteszek két linket :

http://www.bibliaszol.hu/
http://www.fehervar.bibliaszol.hu/

Az én problémám nem "csak" fizikális , ill. anyagi volt , hanem ezek mellett még depressziós is voltam , egy 7 éves kapcsolat végetérte miatt!

És mi történt mikor ISTENHEZ fordultam?

Lett munkahelyem , és a szívem kezdte feldolgozni az exem hiányát. ISTEN kezdte megtölteni a szívemet szeretettel , mely már nem egy lány iránt égett , hanem Krisztus iránt. Természetesen nem rögtön kacsalábon forgó palotát kaptam. Minden forintra szükségem volt , és olykor-olykor a gyülekezetből segítettek , hogy elérjem a köv. havi fizetést. Szállón laktam , melyet minden hónapban fizetni kellett. Emellett a múltban termelt tartozások , hitelek , bírságok ; sorban elkezdték rugdosni az ajtóm. Mára eljutottam odáig , h a közel 800e tartozásból , 160e van még és boldog vagyok , hogy nem vesztem el a világ által , hanem ÉLEK JÉZUS SEGEDELME ÁLTAL!!!! ÁMEN!!

: (

(Anya, 2010.08.15 14:58)

: (

Nincs segítség - kilátástalanság...

(lászló, 2010.08.14 13:38)


" Éhségsztrájkba kezd egy fehérvári anya


A székesfehérvári Mirjana levele egyetlen hatalmas, végső segélykiáltás az egész világnak, amely drámaian végződik: "Tudom, a mi kétségbeesésünknél, nyomorunknál lehet nagyobb is. De nekem már mindegy. Augusztus 16-ától éhségsztrájkba kezdek."
- Nos én már túl vagyok egy lakásárverezésen, és lehet, hogy most hajléktalanok leszünk. A félreértés elkerülése végett: nincs semmilyen hitelem. A bűnöm csak annyi, hogy munkanélküli vagyok, és albérletben lakunk a még iskolás fiammal. Az ominózus lakásárverezés pedig a kilencvenes évek elején történt, amikor sokszorosára emelte az OTP a lakáshitelek kamatait. Sajnos akkor szintén munkanélküli voltam, több havi tartozást halmoztunk fel. Amikor fizetni tudtunk volna, akkor már egy összegben követelte a hátralékot a pénzintézet. A lakást lakottan elárverezték, a vevő a piaci ár töredékéért szerezte meg, ám megígérte, hogy albérlőként maradhatunk. Egy hét múlva megjelent pár markos ember, és finoman felkértek minket a távozásra. Nem vitatkoztunk, értettük az üzenetet, albérletbe költöztünk. Miután sikerült elhelyezkednem, még évekig vonták a fizetésem ötven százalékát a tartozás fejében. Valahogy mégis talpon maradtunk, a tartozás is elfogyott... Négy éve a férjem itt hagyott minket. Ezzel egy időben el kellett mennünk az albérletünkből. A fiammal két héten át egy kézikocsival hurcoltuk át az ingóságainkat az új helyre - mondta el a Fejér Megyei Hírlapnak a hölgy.
Az ötvenegy éves asszony tavaly nyáron ismét munkanélküli lett, a fia iskolába jár. Idén júniusig még tudta fizetni a bérleti díjat, a közüzemi számlákat már csak néha, de nincs tovább.
- Harmincezer forintból kellene megélnünk, számlákat és 55 ezer forint bérleti díjat fizetnünk. Lehetetlenség. Vagy más képes rá? Elmentem a város egyik vezetőjéhez. Azt ígérte, hogy két hét múlva választ kapok. Azóta egy hónap telt el, és én már második hónapja nem tudok fizetni. Kétségbeesésemben hivatalos helyekre küldtem leveleket, de mindenhol csak semmitmondó, szenvtelen válaszokat kaptam. Ragozhatnám tovább, de minek? - A napi étrendjük meglehetősen egyhangú: margarinos kenyér, víz, a gyerek néha kap parizert. Hús? Az szóba sem jöhet. Néha vesznek egy doboz tejet, de olyan csemegére, mint egy joghurt, már nem futja - folytatja.
Az asszony elmeséli, hogy januárban volt olyan hét, amikor neki egyáltalán nem jutott ennivaló, így keserű mosollyal mondja, hogy nem lesz gond az éhségsztrájk.
A fiókból bizonyítványokat húz elő: tb-ügyintézői végzettség, ECDL-vizsga, gépíró-szerkesztő, némi angolnyelv-tudás, hitelesítői bizonyítvány. Így sem kell a Nemzeti Együttműködés Rendszerének. "

8600 Siófok

(Lelkes Gabriella, 2010.08.07 16:39)

33éves vagyok egyedül nevelem két kiskorú gyermekem.Gyerektartást nem kapok.4éve autoimmun beteg vagyok,rokkantnyugdíjam 19500Ft a családipótlék 29600Ft.A házba ahol lakunk nincs fűtés nem tudom mit tegyek.Három havonta járok kórházba chemoterápiára amitől rengeteget szenvedek de sajnos nem csak én hanem gyermekeim is.Idén már nem tudom önerőből megoldani a fűtésünket.Két kezelés között minden lehetséges munkát elválaltam amit csak bírtam így az udvarig bekötötték a gázt.A házba már nem megy.Ha esetleg tudnának segíteni kazánnal vagy bármi mással azt nagyon megköszönném.Az életemet mentenék vele.

irénkének!!

(xy00, 2010.07.23 16:05)

na ez nagy szemétség tőled irénke! ilyen lehúzós csalást itt? nem gondoltam volna! de lehet te úgy érzed ez neked munka, mert átmosták az agyadat, de kérdem én van valaki aki ezt az internetes munkát már megkapta irénkétől és dolgozik is? Akkor mondom a lényeget az irénke félék biztos munka igéretéről: irénke azt igéri neked, hohy gépelési munkát ajánl az interneten, ezért küldj neki 500 ft-ot,aztán neked is ezt kel tenned, hirdetni hogy gépelési munkát ajánlasz a neten és ezt elárulod 500ft-ért...és igy tovább....ÉRTITEK?? sajnos sok ilyen van, de ez csalás, és a csalást büntetik! azért kíváncsi vagyok irénke ír e még ide!!! sok sikert mindenkinek!

vác

(xy00, 2010.07.23 15:01)

Irénke! mi ez a munka itt a neten? kíváncsian várom a válaszod,

Vác

(irenke, 2010.07.23 12:46)

Azt hiszem nagyon elmegy az oldal a politikai vonalra.Mindenki tudja, hogy milyen itt ma az országban a helyzet és miért.Inkább azzal foglalkozzunk, hogy aki tud nyújtani valamit segítsen, anek szüksége van segítségre bátran kérjen.Én személy szerint sok féle megoldást keresek és nyújtok azért, hogy a rászoruló embereken segítsek.Itt nem mindig a pénzról szól a dolog, mert hiszen senki nem fogja kifizetni az elmaradt tartozásokat, de tanácsot, ötletet adhat ahhoz, hogyan próbálja megoldani nehéz helyzetét.itt humánus eljárásokat kell foganatosítani és nem különféle pártokat szidni ócsárolni.Ami most van az országban vezetés, mi választottuk, reménykedjünk és bizzunk bennük, hogy valami áron helyre is teszik az országot.
A jövőben kérek mindenkit ha konkrét segítséget nem tud nyújtani az eszmefuttatást hagyja más fórumokra.
Én egy pénzkeresetet ajánlok bárkinek, akinek számitógépe , internete és némi ismerete , ügyessége van.Nem milliókat, de fizetés kiegészitést egész jól lehet keresni másolással, emailok küldésével.
Akit érdekelés aktivan tuna naponta néhány órát rá áldozni kérje a tájékoztatómat.
ikepuskas@dunaweb.hu
Bizom benne, hogy néhány ember gazdagabb lesz néhány ezer ft-tal.
Üdv: Irénke

Free, re

(Szépmezőárnya, 2010.05.02 22:29)

Jujj.......

Ez nagyon fájt. Ugye Te magad se gondolod komolyan, amiket ide írsz....

Ki beszél a szocialista milliárdosokról? (Persze 90% onnan tudta hozni az első milliót.)
Gazdagság, jólét? Kinek? Persze, a pártfunkcionáriusoknak. Nem volt olyan messze, ne emlékeznénk rá. éppen ma meséltettem el édesanyámmal 1957. május elsejét. Kicsit másképp élte ő is át, mint a "hivatalos" történelem.

Nekem nem a párt segített. Bármennyire is hihetetlen, szüleim se voltak párttagok, ám tanultak.( Nem marxista esti egyetemen.) Ők segítettek, nem Ladát kaptam érettségire, hanem lehetőséget a továbbtanulásra. Ahogy ezt most a saját gyerekemmel is teszem.
Dolgoztam is a tanulás mellett, mindig voltak tanítványaim, nyáron táboroztattam. Ahogy a fiam is dolgozik az egyetem mellett.

Amiről nem tudsz, arról meg ne ítélj!

A lényeg, nem politika, hanem egyszerű gazdaság, ami mindenkit érint. Nem párt, nem eszme, hanem megélhetés.
Jelzem: Svéd nyugdíjrendszer....Nézz utána, számodra ez mit fog jelenteni!

Free.

(László, 2010.05.02 15:05)


Kedves Szépmezőárnya,

Valahogy nem értelek, már ide is hozod a szélsőjobbos , mélymagyar politikádat, de hisz az nem nyerő..

Most itt is akkor alakuljunk át politikai fórummá?
Nem tudsz politika mentesen , egyszerű magyar emberhez illően gondolkodni, s ez fáj.

A többség, a szegények érdekében, igen, kell a vagyonok vizsgálata és elszámoltatása a milliárdosoknak, de nem csak szocialista milliárdosok vannak, hanem a többi is , őket természetesen kihagynád a sorból..

A nagy nyugdíjakat, lehet, hogy volt pártitkárok is kapják, de egyáltalán nem rájuk jellemző, sajnálom, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Mindenben csakis a mélymagyarságod kerül felszínre, így nem jó.

Volt itt gazdaság, jólét, az lett felégetve, de mint kiművelt emberfő tudnod kell, hogy a szocializmus egy modernebb igazságosabb társadalmi forma volt, mint a visszakerült avit kapitalizmus, mely a szegénység forrása.. S TE is ezért a kapitalizmusért harcolsz, meg a sok anyagiakra rászoruló is, ezért nem értem az egészet.

Eldobtuk a szocializmust, de mindenki szociális juttatásokat akar... kitől? A kapitalistáktól várhatjátok, s most Magyarországon hivatalosan , igen kemény embernyúzó kapitalizmus van.

Segítettél - segítettél :) Minden tisztességes ember segített már az életében.
De gondolj csak arra, hogy rajtad, a családodon mennyit segítettek mások, az elmúlt társadalom, aki emberré tett.

segitsegnelkul@gmail.com

(segítségnélkül, 2010.05.01 02:33)

Kedves Szépmezőárnya !!
Kérlek írj Emailt, hogy tudjunk beszélni.
segitsegnelkul@gmail.com

Köszönöm !!

Lászlónak

(Szépmezőárnya, 2010.05.01 01:36)

Köszönöm kedves szavaidat!
Felgyújtani az országot? Azzal, hogy mindenkinek dolgoznia kell? Vagy azzal a multicégek támogatás helyett ugyanúgy adózzanak, mint a magyar vállalkozók? A milliárdos szocialista gyárosok vagyonvizsgálata? A 4-500 000Ft-os párttitkári nyugdíjak felosztása a minimál nyugdíjt kapó 40 évet ledolgozók között bánt ennyire?
A gazdaság fellendítése az gyújtogatás?
Ez a megoldás.

Amellett azért mert nem dicsekszem vele, nagyon sok embernek segítettem már. Nem szavakkal és nem is gyűlölettel.

segítenék

(Szépmezőárnya, 2010.05.01 01:27)

Nagyon szívesen segítek bármilyen munkával, kis adományokkal az alapítványodnak.

segitsegnelkul@gmail.com

(segítségnélkül, 2010.04.28 19:24)

Nagyon sajnálom, hogy ti is ilyen helyzetben vagytok.
Sajnos nagyon sokan vannak az országban.
Most épp azon dolgozom-dolgozunk, hogy a hasonló helyzetben lévőkön segíteni tudjunk.
Amint beindul az alapítvány azt majd jelzem és kérlek jelentkezz majd.Remélem tudunk majd segíteni.
Addig is kitartás nektek.
Üdvözlettel: Katalin

Munkát keresve

(Anya, 2010.04.28 18:27)

Kedves Katalin!
Sajnos nagyon is együtt tudok veled érezni mert mi is hasonló cipőben járunk.Sajnos nekem nincs munkám csak a párom dolgozik de nagyon keveset keres már rég a számlákra sem elég.Három gyermeket nevelünk akikre nagyon büszke vagyok,mert nagyon jó tanulók.A nagy fiam már egyetemista de a szívem szakad meg mert a diákhitel nélkül nem tudna tanulni 250kilóméterre van tőlünk és nagyon sokszor haza se tud jönni az útiköltség miatt.Eddig sikerült át vészelni hogy bármit is kikapcsoljanak de nem tudom meddig bírjuk még.Mikor lesz már egy kicsit könnyebb? :(

Free.

(László, 2010.04.17 16:57)


Coolzsu, hiszen észrevették, ezért lett a Jobbik, ezért lesz új fideszes kormány, bízni kell bennük, no meg ugye Istenben...

Legyen szép hétvégétek, László

aha

(coolzsu, 2010.04.17 15:06)

azon tűnődtem, hogy ha az újságok által írt adatoknak csak a fele igaz, akkor is többezer család él így, ahogy mi, tengődve, a penge élén táncolva napról napra - olyanok sem tudnak életben maradni, akik dolgoznak, akik tehetségesek... akkor mit csinál vajon a többi? akinek se munkája, se jövedelme, se semmije???... észvesztő a nyomor ebben a kis országban, igazán észrevehetné már valaki, hogy mennek tönkre a gyermeket nevelő családok

segitsünk és segitenek.)!!!!

(addig is...), 2010.04.14 18:12)

Free.

(László, 2010.04.14 14:40)


Kedves, én is értelek, megértelek. De hisz mint magad is tudod - látod itt országos gondról van szó, most még csak szavak, de lehet, hogy majd követik a milliók is , forintban...

segiteni.!!!

(én., 2010.04.14 14:35)

Értelek én László, de itt tettekre nem pszichologiára van szükség.