Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

palocs csilla hernádszentadrás főut 101

(nehezen élők, 2012.04.14 10:47)

kérek nagyon minden embert aki tud segitsen rajtunk szükségün volna olyan dolgokra ami már másnak nem kell pl:ruha cipők játékok bár mi amit elküldenének nekünk,szivesen veszünk mindent és hálásak vagyunk mindenért amit kapnánk.kérem segitsenek.

szfvár

(kun Andrea, 2012.02.25 16:18)

Üdvözlöm én egy hat gyerekes egyedül álló édes anya vagyok sajnos egyre rosszabb a helyzetünk én anyaságin vagyok és a gyerekek után kapok családit vagyis az ött gyerekre mivel a hatodik már nagy és rá már nem jár . Szeretném megkérdezni tudnának e bármiben segíteni mert amit kapok az az albérletre elég és alig marad egy két napra valami kérem segítsenek bármiben ha tudnának pénzbeli adományban élelmiszerben gyerekeknek játékokban gyógyszerekben azt nagyon megköszönném.és aki tudna fát tüzelni mert alig van és sokszor megfagyunk a lakásba! kérem segítsenek egy kétségbe este édesanyán!!!!!!!!!!

IX KR BAKATS UTCA 1-3 FSZ 10 A

(Jónás Brigitta, 2012.01.21 13:57)

Sziasztok én 24 éves anyuka vagyok nagyszülőkkel együtt neveljük a gyerekeke szeretnek segítséget kerni mivel édes apám nagyon beteg és most jelenleg edés anyám dolgozik én nem dolgozhatok mert gyesen vagyok és amit anyukám keres és amit én kapok családit az sajnos elmegy láttotokra és számlákra és szeretnem kerni ónokét hogy ha tudnak segíteni élelmiszerbe meg igazán ami tönkére ment és a gyerekek mait is veszélyes egy fali vízmelegítőt kéményes mert az élet veszelyes köszönöm szépen élűre is el érhetőségem 06204959285

tikke6@citromail.hu

(Horváth Anita, 2011.11.28 17:04)

Segítséget szeretnénk kérni!!3gyermek édes anya vagyok.Ez mellett a keresztlányunkat is mi neveljük.Középső fiunk tartósan beteg.9éves,én gyesen vagyok még ö vele sajnos nem dolgozom.Mert minden nap én viszem öt iskolába a közelben lévő városban rendes iskolába ö nem járhat csak ahol ö külön foglalkoztatást kap.Kérem ne higgyék hogy a miénk a számítógép mert nem szomszédunk segítségével rakjuk fel a segítség kérésünket.Párom dolgozik a faluban lévő tehenészeti telepen.De sajnos fizetése 50százalékát vonják külömböző bankok.Mivel személyi hiteleket kelett felvennünk azért hogy kisfiunkat kivizsgálásokra tudjuk hordani sajnos megtakarított pénzünk nem volt.Aztán a hiteleket fizetni nem tudtuk.Most itt vagyunk ennyire nehéz helyzetben.Ahol mi lakunk az egy 25négyzetméteres szoba a szülői házunkon.Sajnos ez csak az egyik probléma ez mellett 1 szál tüzelőnk sincs próbáltunk kérni fa szedési lehetőséget de el utasitottak minket hogy nincs olyan erdő rész amiből tudnának fát adni.Közeledik a mikulás és a karácsony nagyon kérem aki tehetni segítsen kicsit hogy a gyermekeinknek is legyenek ünnepei.Kislányom 8éves lessz,kicsi beteg fiunk 9éves és nagy fiunk 17lessz,keresztlányunk 6éves.Tisztában vagyunk vele hogy sajnos mindenkinek vannak gondjaik amik nem kicsik de sajnos mi is ezek közé tartozunk.Sajnos nincs akihez fordulhatnánk.Ha pénzel nem is de aki teheti kérem segítsen játékkal ruhával tartós élelmiszerrel.OTP bank számla számunk:11773470-04786401Nagyon kérem aki ezt a levelet elolvassa érezze át a helyzetünket és segítsen!!Hiszem hogy van még olyan ember aki segít!!Mindenkinek kivánunk szép napot!!És erőt egészséget!!!email cim: tikke6@citromail.hu

gabica1977@gmail.com

(Gabriella, 2011.10.30 06:49)

Végső elkeseredésemben írok!Segítséget szeretnék kérni !2 gyereket nevelek egyedül egy önkormányzati lakásban lakunk !egy évig munkanélküli voltam !Sok tartozásom lett el kellet döntenem hogy a fiaim esznek ? vagy csekket fizetek be ! most ott tartunk hogy a lakbérre részletet kaptam !A gázt ki kapcsolták .Nincs fűtésünk .A villanyt fizetem ahogy tudom de nem mindig sikerül !Félek ki kapcsolják !Nagyon félek hogy meg fogunk fagyni télen sajnos nincs senkim se szülő se rokonok !Nagyon kevés pénzt kapok enni valóra sem jut nem beszélve a beiskolázásról ! Ha valaki tudna segíteni hogy vissza kapcsoltathassuk a gáz nagyon hálásak lennénk !Szükségünk lenne tartós élelmiszerre , paplanokra ,párnákra és pokrócokra, rossz a szigetelés a lakás egy romhalmaz .Reménykedem hogy vannak jó szándékú segítőkész emberek akik tudnak segíteni !Egyedül nem tudom meg oldani !Félek hogy utcára kerülünk !Karácsonykor meg fogunk fagyni ? Jó kilátás :( S.O.S.szükségünk lenne paplanokra,pokrócokra,

segítség kérés gyermekemnek

(erika38, 2011.09.29 10:39)

szeretnék segítséget kérni megértő,jó szívű embertársaimtól.
Kérem ha valaki olvassa segítsen! négy gyermekkel élünk nagyon nehéz és kilátástalan körülmények között. Ebből kettő beteges. az egyik beteges gyermekemnek szeretnék segítséget kérni nagy szüksége volna élelemre és téli meleg ruhára,cipőre. Elérhetőségem: era_38@freemail.hu

Re: segítség kérés gyermekemnek

(zsiga attiláné, 2011.10.13 18:45)

kérem irjameg pontos cimét köszönöm

gabica1977@gmail.com

(Gabriella, 2011.09.07 07:28)

Végső elkeseredésemben írok!Segítséget szeretnék kérni !2 gyereket nevelek egyedül egy önkormányzati lakásban lakunk !egy évig munkanélküli voltam !Sok tartozásom lett el kellet döntenem hogy a fiaim esznek ? vagy csekket fizetek be ! most ott tartunk hogy a lakbérre részletet kaptam !A gázt ki kapcsolták .Nincs fűtésünk .A villanyt fizetem ahogy tudom de nem mindig sikerül !Félek ki kapcsolják !Nagyon félek hogy meg fogunk fagyni télken sajnos nincs senkim se szülő se rokonok !Nagyon kevés pénzt kapok enni valóra sem jut nem beszélve a beiskolázásról ! Ha valaki tudna segíteni hogy vissza kapcsoltathassuk a gáz nagyon hálásak lennénk !Szükségünk lenne tartós élelmiszerre , paplanokra ,párnákra és pokrócokra, rossz a szigetelés a lakás egy romhalmaz .Reménykedem hogy vannak jó szándékú segítőkész emberek akik tudnak segíteni !Egyedül nem tudom meg oldani !Félek hogy utcára kerülünk !Karácsonykor meg fogunk fagyni ? Jó kilátás :( S.O.S.
Erste bank:11600006-00000000-33561686
gabica1977@gmail.com

andi19770905@citromail.hu

(Andrea, 2011.03.16 11:49)

Szép napot mindenkinek.Végsö keseredetségemben fordulok azokhoz az emberekhez akik segiteni tudnak a bajba jutott családokon.Én 4 gyermekes anyuka vagyok,a férjemnek csak alkalmi munkái vannak ami nem sok mindenhez elég.jelzáloghitelünk van és ha rövid záros idön belül nem rendezük/ami max 1 hét/akkor sajnos az utcára kerülünk mert kilakoltatnak.nagyon szépen önöket segitsenek.Sok kicsi sikra megy vagy akár anyagilag vagy akár élelmiszerben.Én nem magamnak kérek hanem a gyermekeimnek,mivel ök a legfontosabbak nekem.hiszük hogy vannak még joszándéku emberek.,nagyon várjuk a jelentkezésüket,köszönjük

nagydobosdozsa gyut5 4823.

(jonianaztázia, 2011.02.03 02:21)

mivelkevés ajövedelmük nincsmunka agyerekektöllekapcsolták avizet ésaz önkormányzatsetud segiteni .150000ft.avizdij tartozásuk megkérnémönöketakitud segicsenekagyerekeimen hogytudnuk viszakapcsoltatni .

nagydobosdozsa gyut5 4823.

(jonianaztázia, 2011.02.03 02:21)

mivelkevés ajövedelmük nincsmunka agyerekektöllekapcsolták avizet ésaz önkormányzatsetud segiteni .150000ft.avizdij tartozásuk megkérnémönöketakitud segicsenekagyerekeimen hogytudnuk viszakapcsoltatni .

nagydobosdozsa gyut5 4823.

(jonianaztázia, 2011.02.03 02:21)

mivelkevés ajövedelmük nincsmunka agyerekektöllekapcsolták avizet ésaz önkormányzatsetud segiteni .150000ft.avizdij tartozásuk megkérnémönöketakitud segicsenekagyerekeimen hogytudnuk viszakapcsoltatni .

segíts....

(Van még remény....., 2010.12.19 13:59)

Tudom nem mi vagyunk ez egyetlenek és lehet a mi problémánk elenyésző mások sorsához képest.
De talán akad olyan aki önzetlenül segiteni tudna,nekünk bármi segitség lenne.
Helyileg nagyon kevés az esély bárminemü támogatásra.(sajna több izbe megtapasztalhattunk hogy segitséget azok kapnak leginkább ahol amugy is van jelentős anyagi háttér és valójában nem is lennének rászorulva csak épp közel vannak a tűzhöz)
Mindennapi megélhetésünk 4 gyermekkel iszonyatos nehéz,az autoipar megszünése a környékre sulyos problémákat hozott.Nem kivántunk soha többet mint alapvető dolgokat,hogy a 4 gyermekem lehetőségeinken mérten részesüljenek a megélhetéshez szükséges elvárásokhoz.
De rá kellett jöjjünk hogy ez már tul sok-amikor egy hétvégi ebéd megteremtése is gondot jelent a többiről nem is beszélve.

Minden kis forint segitség lehet.

bankszáml.sz.MKB bank:10300002-73600285-11103281

Üdvözlettel:Éva Mór

Segíteni...

(lászló, 2010.12.17 10:29)


Sziszi kedves, nagyon szépen leírtad... DE mindenhol, mindenbe bizony van egy " rászorulási sorrend " Bizony nagyon sok a rászoruló ebben a kicsi, de mégis nagy hazánkban.
Tudod a sok - sok cigánygyerek... hát ők is gyermekek, s az ő körülményeik... s ha így nézzük a fehérember gyermekei bizony csak " hátrányos helyzetűek " Ördögi kör.

segitsegnelkul@gmail.com

(Szerkesztő, 2010.12.17 09:45)

Kedves Sziszi !!

Én még ilyen törvénnyel nem találkoztam.Ha van is akkor sem ér semmit sem mert sehol nem foglalkoznak vele. De az ötlet jó amit írt.Köszönöm !!

szirtesie hévíz

(Sziszi, 2010.12.17 00:23)

Van egy törvény hogy mindenmódon segíteni kell a kiskorú gyermeket nevelőket. Az ombutsmannt oróbálta már ?

Egy link... talán jól jöhet...

(lászló, 2010.12.15 17:18)


http://szivesseg.net/minimal

Sokféle szívességet szeretnénk, hiszen más - más a gondolatunk, élethelyzetünk.
Egy példa a fenti link " tartalmából "

" in

* S.O.S.
* autó-motor
* Érd
* NYITOTT

megosztom

Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget abban, hogy hozzájuthassunk egy személyautóhoz, mert nagy szükségünk lenne rá! Sajnos hitelt nem tudunk átvállalni, így ha lehetséges, akkor tartós kölcsönadási szerződéssel szeretnénk hozzá jutni! Bármilyen autó érdekel, mert a kislányomat reggel fél6-kor kell a hidegben oviba vinnem, és nagyon sajnálom! Az, amit meglehetne járni maximum 30 perc alatt, azt minden reggel 2,5 órába telik!:-( Szeretettel várunk minden lehetőséget! "

...

Borzasztó_

(lászló, 2010.12.14 17:21)


Igen , borzasztó ez a helyzet melybe nagyon sokan jutottunk Magyarországon... ezt hozta a kapitalizmus, a nagy , nagy mindennemű szabadság.

Mindenkit megértve, de hangoztatva, hogy minannyiunkon csakis magunk vagy másik ember segíthet.

Borzasztó, mint olvasom JÉZUS KRISZTUS, meg az ATYAISTEN, meg JEHOVA, meg bárki nemlétező istenség majd segít!

Ilyen nincs, mint írtam csak mi emberek tudunk segíteni magunkon, a többi szemfényvesztés.
Én még nem találkoztam olyan normális emberrel akin KRISZTUS segített.
Az emberi értelem, az ami mindenhez kell, no és természetesen kellő időben.

Mindenkinek, kinek nehéz a sorsa, kitartást és jórafordulást kívánok... de mindent magunknál, magunkban kezdjünk.

k.l.kovacs@citromail.hu

(olvassa valaki?, 2010.12.09 23:56)

http://www.segitsegnelkul.eoldal.hu/oldal/ez-ma-magyarorszag-__

lentebb van

(folytatom, 2010.12.02 16:33)

Nevetségesnek tartom hogy pont azt sűlytják legjobban aki úgy is bajba van.Pár hónap elmaradásért leszerelték és elvitték az órát.Határozat alapján védett fogyasztók vagyunk.Havi 17.000 volt a részszámlám.Ebbe a helyi önkormányzat adott havi 4000-et ,lakástámogatás cimen 12400-at amit utaltak is az eon felé.Mégis kijött dijhátralék előbb 58000 majd 84000 és végül 158000.
Kérdeztem tőlük hogy ők se gondolják komolyan hogy több mint egy éves fogyasztást elhasználtam év májusig?Megmagyarázták a lehetetlent.
Sajna mindenhol csak falba ütköztem.
Most 15.000ft befizetésből csak 10.000-ért ad kw-ot.Akkor hol is van a rászorultak segítése?
Lakáshitellel is igy jártunk a cetelem banknál.550.000FT-OS hitelből kaptunk 420.000.Évekig kamatot fizettünk csak majd több lett a tartozásunk mint amit anno kaptunk.Erre már csak hab volt a tortán a gyárak bezárása.
Egyre lejjebb kerültünk a lejtőn ahonnan reményt se látok a visszaútra.Bárhova fordulok mindenki másfelé igazit.Ez egy malomkerék.De még bizakodok,mert a remény hal meg utoljára.